5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına saika evet.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut sair bir acil durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yaklaşık 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı kadar bu metanet süresi 20 ile 180 dakika arasında bileğalışverişebiliyor. Ancak bu kapılar silme yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli muhkem. Mealta baplar katıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda mütehassıs olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve yürekeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme tıngırlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın algılama sistemleri ve başka yangın söndürme sistemleri karşı daha okkalı veri kazanmak derunin krcyangin.com web adresini görüşme edebilirsiniz. 

Çift kanatlı acil çıkış bapları, hariça muhik oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Selam, Noksan kasa yangın baplarımıza ait çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Mono blok beden Yangın Kapısı yapısı kol sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapsı; isim esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bunlar üzere beşer trafiğinin şu denli ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, Tenvirat Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin hizmetlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine bulutsuz rıbindirimın olduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkürname Ederiz.

Report this wiki page